Bli medlem i SSRK

Vi är en klubb både för dig som är jaktintresserad och för dig som har ett mer allmänt hundintresse. Det vi alla har gemensamt är att vi värnar om spanieln och retrieverns egenskaper. Just de egenskaper som gör dem till goda jakthundar gör dem också till idealiska medlemmar i den hundintresserade familjen.

För övrigt är det praktiskt att vara medlem - man får ut mesta möjliga av sitt hundinnehav genom att träffa andra likasinnade, deltaga på kurser och utbildningar, kunna deltaga på hundutställningar, viltspårsprov och jaktprov.

Och, för den föreningsintresserade - deltaga på årsmöten och kanske hamna i styrelsen. Nytt för 2023 är att det är SKK som administrerar våra medlemskap, och du har därmed fått ett nytt medlemsnummer.

Kontakta SSRKs kansli vid frågor
076-180 23 33, info@ssrk.se

Medlemsavgift för 2023

Fullbetalande 425 SEK
Familjemedlem 150 SEK
Valpköparmedlemskap 150 SEK

Medlemskapet är rullande, du blir medlem ett år framåt, från den månad du betalar in.

Familjemedlemskap betyder att man bor i samma hushåll som den fullbetalande. Man är fullvärdig medlem men får inte Apportören.

Valpköparmedlemskap  bekostas av uppfödaren vid försäljning av en kull valpar. Även här är man fullvärdig medlem, inklusive Apportören. Detta medlemskap gäller ett år, därefter är det fullbetalt medlemskap som gäller.

Du hittar alla detaljer om hur du blir medlem, genom att följa länken in på moderklubbens sida (SSRK) klicka här >>

Vad får jag för min medlemsavgift?

- Jag får tidningen Apportören fyra gånger om året. Där står mycket bra att läsa om SSRKs olika raser och aktiviteter. Tidningen är i A4-format och helt i färg.

- Jag får deltaga i officiella prov och utställningar inom SSRK.

- Jag kan utbilda mig till funktionär för jaktprov, WT och FB-R.

- Om jag har tillräckliga kunskaper och stor jaktlig erfarenhet, kan jag utbilda mig till domare på jaktprov och viltspårprov.

- Jag kan utbilda mig till instruktör inom dressyr, viltspår och jaktträning inom SSRK.

- Jag kan bli förtroendevald inom SSRK, från sektions- och avdelningsstyrelse upp till huvudstyrelsen.

- Jag kan bli min avdelnings delegat vid SSRKs fullmäktigemöte i Stockholm.